Bazeni_old

Bazeni_old

Stiropool

Bazeni Stiropool so bazeni, narejeni iz stiropornih zidakov. Gradnja s stiropornimi zidaki je hitra in enostavna ter zagotavlja tudi odlično toplotno izolacijo. Bazen iz STIROPOOL zidakov dopušča gradnjo različnih oblik in velikosti z okroglinami, stopnišči (rimske stopnice), plitvimi lagunami in podobno. Seveda je vsak bazen unikaten in narejen po vaših željah.

Easy pool

Bazen EASYPOOL je namenjen ljudem, ki cenijo kvaliteto in v kolikor to želijo, bazen tudi sami postavijo. Kompleti vsebujejo vse potrebno za izgradnjo bazena.

Montažni vgradni bazeni

Montažni vgradni bazeni so primerni za popolno vgradnjo. Izbirate lahko med višino 120 ali 150 cm. Vroče pocinkan jeklen obod debeline 0,6mm in UV stabilna visokofrekvenčno varjena modra folija debeline 0,6mm omogočata izjemno obstojnost in dolgo življenjsko dobo. Garancija 6 let.

Samostoječi bazeni

Montažni samostoječi bazeni so izdelani iz pocinkanega jeklenega oboda debeline 0,45mm. Montaža je zelo enostavna, poudarek je na ravni in trdi podlagi. Oblika je ovalna ali okrogla. Na voljo so v beli barvi, imitaciji lesa in imitaciji kamna. Set sesatavljajo še peščeni filter s peskom, folija modre barve , široka vosila, lestev, skimer s povratno šobo in povezovalne cevi. Višine bazena so 120 in 132cm.