Novo v Sloveniji - celoletno bazensko pokrivalo Coverseal

Unikatna, zanesljiva in patentirana tehnologija.

Unikatnost

Blagovna znamka Coverseal je nastala iz želje po zagotovitvi enako estetsko dovršene in visoko zmogljive rešitve za zahtevne stranke. Izvira iz sveta industrije, natančneje iz fleksibilnih vrat, ki se odpirajo hitro, leta 2007 pa je bila prilagojena za posebne in izredno zahtevne nastavitve bazenov.

Eleganca

Do sedaj eleganca ni bila sinonim za varnost in pokritje bazenov. Coverseal je bil razvit tudi s tem namenom - narediti vaš bazen varen brez nepotrebnega zavzetja prostora in okolice s svojim minimalističnim designom in veliko barvnih možnostimi. Tako se pokrivalo zlije z okolico ali pa le še doda k deokrativnosti (npr. dekoracija v skladu z vašim zunanjim pohištvom).

Varnost

Posebna pozornost pri izbiri materialov zagotavlja, da so naša pokrivala za varnost bazena resnično varna in zanesljiva. Gre za patentiran sistem z odvijanjem izredno tankega pokrivala, ki služi kot najvišja zaščita pred UV žarki, ekstremnimi podnebnimi razmerami in je razvit po najvišjih standardih kvalitete.Še dodatno nudi stoodstotno zaščito pred hojo in zavzame minimalno prostora tako poleti kot pozimi.

Naši monterji so bili strokovno usposobljeni na uradnem Coverseal izobraževanju v Belgiji, zato zagotavljamo najvišjo kakovost montaže.

Coverseal ponuja tri različne modele pokrival za varnost bazena, od katerih vsak deluje na različen način in ima svoje prednosti.

Avtomatski model

Popolnoma avtomatiziran. Omogoča upravljanje s pomočjo daljinskega upravljalnika ali aplikacije na pametnem telefonu. Pokrivalo se samodejno raztegne in zvije nazaj v ustrezen predal, kar zagotavlja maksimalno udobje in enostavnost uporabe. Avtomatski modeli so najbolj primerni za tiste, ki si želijo popolne avtomatizacije in praktičnosti.

Pol-avtomatski model

Ta model vključuje nekaj stopnje avtomatizacije, vendar pa zahteva tudi nekaj ročnega dela. Pokrivalo se raztegne in zvije nazaj z uporabo elektromotorja, medtem ko je ročno potrebno namestiti in odstraniti nekatere dele pokrivala. Pol-avtomatski modeli so običajno cenejši od popolnoma avtomatskih modelov.

Ročni model

Ta model se upravlja popolnoma ročno in zahteva, da uporabnik sam namesti in odstrani pokrivalo. To je najugodnejša možnost in primerna za tiste, ki ne želijo vlagati v avtomatizacijo. Ročni modeli so lahko težavnejši za uporabo, vendar pa so še vedno učinkoviti pri zagotavljanju varnosti vašega bazena.

Pokrivalo za bazen, kot je Coverseal, lahko zagotavlja več prednosti, vključno z:

Varnost: Pokrivalo za bazen lahko prepreči nenamerne utopitve, saj deluje kot ovira med vodo in ljudmi ali hišnimi ljubljenčki, ki bi lahko po nesreči padli v bazen.

Energijska učinkovitost: Pokrivanje vašega bazena lahko zmanjša izgubo toplote zaradi izhlapevanja, kar lahko zmanjša vaše račune za energijo in zmanjša ogljični odtis vašega bazena.

Prihranki pri kemikalijah: S preprečevanjem izhlapevanja vode lahko pokrivalo za bazen pomaga zmanjšati količino kemikalij, potrebnih za vzdrževanje ustrezne kemične sestave vode.

Zmanjšano vzdrževanje: Pokrivanje vašega bazena lahko pomaga preprečiti vdor odpadlega listja, insektov in drugih vrst odpadkov, kar lahko zmanjša čas in napor, potreben za vzdrževanje bazena.

Daljša sezona za plavanje: Pokrivanje vašega bazena lahko pomaga podaljšati sezono za plavanje z zadrževanjem toplote in ohranjanjem toplejše vode.

Estetika: Pokrivalo za bazen, kot je Coverseal, lahko zagotavlja sodoben in privlačen videz vašega bazena.

Na splošno lahko pokrivalo za bazen, kot je Coverseal, ponuja več prednosti za lastnike bazenov, vključno z varnostjo, energetsko učinkovitostjo, prihranki pri stroških in izboljšano estetiko.

kontaktirajte nas